Indumation | Murrelektronik

Bezoek onze stand | 18–20 mei 2022 | Kortrijk Expo

Indumation

Registreer gratis

Indumation
18–20 mei 2022
Kortrijk Expo

Indumation is het snelst groeiende industrieel automatiseringsplatform in de Benelux voor technologie, componenten en oplossingen (zowel voor factory-, process als infrastructure automation), ondersteund door de federaties Agoria en Indumotion.

Wij nodigen u van harte uit om Indumation 2022 te bezoeken.

U kunt, als relatie van Murrelektronik, uzelf en collega’s gratis registreren.

U vindt ons in hal 6 stand 615.

Highlights

 • Murrelektronik's compact IO-Link master modules MVK Pro and IMPACT67 Pro
  MVK Pro en IMPACT67 Pro

  Compacte IO-Link masters met acht multifunctionele masterpoorten

  Murrelektronik heeft zijn IO-Link portefeuille met de IP67 geclassificeerde MVK Pro en IMPACT67 Pro veldbusmodules uitgebreid. De nieuwe modules hebben acht multifunctionele klasse A/B master poorten, twee L-gecodeerde M12 poorten voor het voeden tot 16A, en zijn beschikbaar voor PROFINET, Ethernet/IP en EtherCAT. Veldbusonafhankelijk gebruik is mogelijk via OPC UA, MQTT, JSON REST API - dankzij de geïntegreerde Standardized Master Interface (SMI). Al met al verlagen deze devices de kosten en verhogen ze de productiviteit, terwijl ze nieuwe mogelijkheden bieden voor service en onderhoud. Ook de installatie- en inbedrijfstellingstijd wordt verkort.

 • Vario-X

  100% decentrale automatisering zonder schakelkast

  Murrelektronik biedt met Vario-X het eerste volledig decentrale automatiseringsplatform dat devices in het veld brengt zonder schakelkasten. Vario-X gecombineerd met een Digital Twin bespaart tijd en geld in alle projectfasen: planning, installatie, bediening en service. Een modulair, hoogst flexibel automatiseringsplatform dat toelaat alle automatiseringsfuncties volledig decentraal (d.w.z. zonder controlekast) te implementeren. Vario-X brengt sensoren en actuatoren rechtstreeks in de besturingsomgeving en zorgt voor een betrouwbaar spannings-, signaal- en databeheer.

 • xtremeDB

  Dé decentrale installatieoplossing voor mobiele machines

  Murrelektronik biedt robuuste oplossingen voor de elektrische installaties van mobiele machines. De industrie ervaart dat ze tegen de grenzen aanlopen met de klassieke kabelbomen en klemmenkasten. Met xtremeDB stap je een nieuwe tijd in. Het omvat IO-modules, voorgemonteerde en geteste aansluitkabels en connectoren. Een compleet, beproefd systeem dat niet alleen sneller gemonteerd wordt, maar ook eenvoudiger te onderhouden is. De elektrische installatie wordt veel compacter, is uiterst solide en bestand tegen de ruige omstandigheden waarin jouw machines gebruikt worden.

Ons team op de beurs

Gert van Dam
General manager Benelux
Geert De Munck
Sales Engineer
Laurent van der Pluijm
Application Manager

Ontvang ook een uitnodiging voor Indumation

Registreer hier gratis

Of vul uitnodigingscode 219 in bij uw registratie.

Hallo
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...