Filosofie | Murrelektronik
Murrelektronik medewerkers in overleg

Filosofie

Ons DNA

Wat ons drijft is de vraag hoe de automatisering van machines en installaties eenvoudiger, sneller en voordeliger kan. We helpen onze klanten van enkel ader uitbedrading naar oplossingen zonder schakelkast.

 • Murrelektronik-veldbusmodules voor gedecentraliseerde installatieconcepten

  Zero cabinet – optimaal decentraliseren

  Wij verplaatsen componenten uit de schakelkast naar het industriële veld. Daardoor zijn onze installatieconcepten transparant, gebruiksvriendelijk en voordelig. Dat komt de concurrentiepositie van onze klanten ten goede en het is een belangrijke stap op de weg naar Industrie 4.0.

 • Murrelektronik passieve verdeler met Murrelektronik-aansluittechniek

  Stekkerbare verbindingen, waarom iets anders gebruiken?

  Onze kabels en connectoren zijn consequent stekkerbaar. Zo bespaar je kostbare installatietijd en maak je veilige, storingsvrije en betrouwbare verbindingen. Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen. De M8- en M12-connectoren zijn er net zoals de ventielstekkers in een voorgeconfectioneerde uitvoering en nagenoeg in alle kabellengtes. Praktische adapters en T-stukken verhogen de flexibiliteit. De momentsleutel is een praktisch hulpmiddel en zorgt voor gegarandeerd dichte verbindingen. Bij ventielstekkers zijn LED en demping vaak geïntegreerd, dit zorgt voor een storingsvrije installatie.

 • Maximale beschikbaarheid van installaties

  Preventieve en gedetailleerde diagnose levert een schat aan informatie op. Samen met de hoge kwaliteit van onze producten weet je zeker dat machines en installaties zo lang mogelijk meegaan. Het break-even-point wordt snel bereikt, en dat is weer goed voor je concurrentiepositie - en die van je klanten.

Murrelektronik Innovation-gloeilamp

Focus op de klant

Onze klanten weten alles van hun machines en installaties. Ze kennen alle problemen en uitdagingen. Een betrouwbare en ervaren partner als Murrelektronik denkt graag mee bij het vinden van de beste automatiseringsoplossing.

Al meer dan 40 jaar hebben we ervaring in de meest uiteenlopende branches. We ontwikkelen niet alleen oplossingen, maar maken ze ook op maat voor alle denkbare automatiseringssystemen.

Wanneer wij onze knowhow koppelen aan jouw vakkennis vinden we de beste oplossing voor jouw machines en systemen.

Symbool van de Murrelektronik Stay Connected-campagne

Stay connected - we blijven in verbinding

Bij Murrelektronik zijn we gespecialiseerd in blijvende verbindingen. Niet alleen in technisch opzicht. We weten ook hoe belangrijk het is dichtbij onze klanten te blijven. De klant staat voor ons centraal bij alles wat we bedenken en doen. Bovendien zijn we een familiebedrijf. We hebben een goede band met onze eigen mensen: de ervaringen en ideeën van onze medewerkers zijn belangrijk. Ze dragen bij aan de groei en het succes van Murrelektronik. Met onze partners en leveranciers werken we constructief en betrouwbaar samen.

 

MEER INFORMATIE

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...