Next Level Solutions | Murrelektronik
Murrelektronik Next Level Solutions

Next Level Solutions

Smart Service
for Smart Systems

Download brochure
Murrelektronik Next Level Solutions

Technologie verandert en wij veranderen mee. Soms snel, soms langzaam, maar constant. Digitale transformatie is aangekomen en heeft al veel invloed op de levens van mensen over de hele wereld. Er zijn talloze nieuwe kansen ontstaan, maar ook nieuwe uitdagingen.

Murrelektronik wordt als expert gezien als het gaat om technologische overgang. We waren er vanaf het begin bij toen nieuwe trends veranderden in nieuwe normen. Onze aanpak wordt gedreven door een enkele vraag: Hoe kunnen onze klanten profiteren van deze nieuwe technologieën?

De nieuwste technologische overgang wordt gestuurd door vijf hoofdaspecten:

IO Link-logo
Implementatie van IO Link

IO-Link is de enige internationale standaard die sensoren en actuatoren verbindt ongeacht het veldbusprotocol. De ontwikkeling van deze bewezen verbindingstechnologie is een belangrijke stap richting het vervangen van eenvoudige sensoren en actuatoren door slimme apparaten.

 

Download het whitepaper

IoT-logo
Internet of Things

Voor Murrelektronik is het Internet of Things gewoon een nieuwe manier om gegevens van slimme apparaten naar de cloud over te dragen. Dit proces staat los van bedieningseenheden en is noodzakelijk om gegevens naar een systeem van een hoger niveau over te dragen.

 

Download het whitepaper

Logo Profibus naar Profinet
Van veldbus overschakelen naar industrieel ethernet

... staat voor de verschuiving van traditionele gesloten bussystemen naar open op ethernet gebaseerde systemen. De PROFINET-standaard maakt hoogwaardige prestaties, uitstekende functionaliteit en duidelijke service met minimale inspanning mogelijk.

 

Download het whitepaper

Logo veiligheid
Veiligheid

Tot nu toe was er voor het ontwerpen van een veiligheidssysteem in jouw machine of systeem een tweede besturing nodig. Die werd gebruikt om de veiligheidssensoren op de besturing aan te sluiten en op veilige wijze de actuatoren afzonderlijk van alle andere apparaten af te sluiten.

 

Download het whitepaper

Mechatronische elementen
Mechatronische elementen

Modulair design in de elektrische installatie van machines en fabrieken is een opkomende trend. Wij ondersteunen deze trend en bieden voorgemonteerde, voorgeconfigureerde machine-elementen die niet afhankelijk van een bepaalde fabrikant of bepaald systeem zijn. Je kunt deze als standaard onderdelen in je automatiseringsconcepten integreren. Hierdoor worden vereenvoudigde designs mogelijk en wordt het aantal afzonderlijke onderdelen in jouw machines en systemen verminderd.

 

Download het whitepaper

Maak een afspraak en laat onze experts advies geven!

We zijn er om jou te helpen bij groot- en kleinschalige taken. Van inventarisatie op locatie tot het maken van uitgebreide technische en economische concepten en zelfs het bepalen van beschikbaar materiaal. Als je de optimale oplossing implementeert, ondersteunen we je met technische specificaties, digitale catalogusgegevens en zelfs met ingebruikname. En je hoeft maar te bellen, zelfs voor service na de aankoop als de producten zijn geleverd en in het systeem zijn geïmplementeerd. We hebben meer dan 40 jaar waardevolle ervaring in de branche en daarom willen we je graag naar een hoger niveau helpen!

 

Contactaanvraag

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...