Social Commitment | Murrelektronik
Murrelektronik is sociaal

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dicht bij de mensen

Wij van Murrelektronik zijn van mening dat een familiebedrijf betrouwbaar hoort te zijn en verantwoordelijkheid moet nemen. En dan niet alleen tegenover onze eigen mensen, maar ook tegenover de omgeving van onze locaties en fabrieken. Ons sociale engagement is samen te vatten in een paar uitgangspunten:

Murrelektronik...

... denkt aan morgen

De jeugd heeft de toekomst. We dragen graag bij aan de gezondheid en scholing van kinderen en jongeren. Daarom steunen we opleidingen en activiteiten in de sport en cultuur.

... is dynamisch

Toewijding, ambitie en enthousiasme staan garant voor succes. We steunen schoolprojecten, de inzet van vrijwilligers, en sportieve en culturele evenementen die deze waarden bevorderen.

... is sociaal

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als ondernemer serieus en steunen sociale projecten die leed en ziekte tegengaan, en mensen weer wat levensgeluk teruggeven.

... is regionaal en internationaal

Onze fabrieken en locaties zijn belangrijke werkgevers in de betreffende regio's. Projecten en verenigingen in de directe omgeving hebben een streepje voor.

... is een betrouwbare partner

Onze focus ligt op de lange termijn. Verenigingen, zakenrelaties en projecten kunnen voor langere tijd op ons bouwen. Zo bevorderen we duurzame ontwikkelingen.

Twee projecten die Murrelektronik al sinds jaar en dag steunt

Casa do Zezinho in Saõ Paulo

Al sinds de oprichting in de jaren 90 steunen wij het Casa do Zezinho in het Braziliaanse Saõ Paulo. Het is een opvanghuis voor 1500 van de allerarmste kinderen. Het bemiddelt bij onderwijs en helpt de kinderen zich voor te bereiden op de toekomst.

HC Oppenweiler/Backnang en TV Oppenweiler 1911 e.V.

Sinds 1982 zijn we hoofdsponsor van de handbalvereniging HC Oppenweiler/Backnang en van de sportvereniging TV Oppenweiler 1911 e.V. De grootse sportclub in onze thuisbasis, en voor veel Oppenweilers - onder wie veel van onze medewerkers - heel belangrijk.

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...