IO-Link | Murrelektronik

Duurzame relatie

Vind de juiste partner voor uw IO-Link projecten

Eenvoudige installaties met IO-Link

Perfecte communicatie van de sensor naar de cloud - daarvoor zorgen wij als de nummer 1 partner in de ontwikkeling en productie van decentrale automatiseringstechnologie. Met bewezen expertise en nieuwe technologieën verbinden wij het besturingsniveau met het sensor-actuator niveau. Transparant, efficiënt en ongecompliceerd.

Ons systeem is universeel. Of het nu uw eerste stap is in digitalisering, of u wilt een future-proof IIoT concep, het Murrelektronik IO-Link systeem is altijd de beste keuze en zo flexibel als de taal zelf. 

Laten we erover praten:

De toekomst spreekt over IO-Link – maar wat is IO-Link?

Leer in 10 korte video's alles over masters, apparaten en hubs in eenvoudige bewoordingen. Zie zelf hoe eenvoudig het is om een IO-Link systeem te installeren en daarna zult u ook IO-Link spreken!.

Watch now!

IO-Link Portfolio

IO-Link Devices

Van voedingen tot signaallampen en analoge converters, wij bieden talrijke apparaten met een ingebouwde IO-Link interface. Om installatie en set-up eenvoudig te maken, kijk op: 

Verbindingstechniek

Murrelektronik is marktleider in aansluittechniek, met een vrijwel grenzeloze variatie in kabeltypes kleuren en aansluitvormen. De overdracht van data, signalen en voeding in het IO-Link-systeem kan worden gerealiseerd met slechts drie verschillende connector types:

Portret Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

De IO-Link communicatiestandaard maakt machines efficiënter, flexibeler en zuiniger. Murrelektronik creëert de infrastructuur voor datatransmissie.

Wolfgang Wiedemann, Director Application Sales Consulting

Wij spreken uw taal!

Maak een afspraak!

Graag zetten wij samen met u de volgende stap naar toekomstbestendige productieprocessen. Met de IO-Link communicatiestandaard spreken we een gemeenschappelijke taal.

Vul het antwoord in van de rekensom.
captcha
* Verplicht veld

Wat maakt Murrelektronik de juiste partner voor u?

Murrelektronik is een deskundige adviseur bij de implementatie van installatieconcepten die perfect zijn afgestemd op uw toepassing. Samen met u analyseren we de opbouw van uw systemen en machines. Daarbij letten we vooral op het aantal en de locatie van de in-en uitgangen waar sensoren, actuatoren en smart devices zijn geïntegreerd. Vanuit verschillende conceptuele benaderingen ontwikkelen we samen met u een installatieconcept dat perfect is afgestemd op uw wensen.

Wij geloven dat de automatiseringstechniek in de toekomst volledig schakelkastvrij zal zijn en hebben daarom altijd onze focus op decentrale automatisering gelegd. Wij zijn sinds 2008 lid van het IO-Link-consortium en zijn daarom vooruitstrevende mede-ontwerpers als het gaat om IO-Link. Met andere woorden: wij zijn de experts als het gaat om  het beste uit de IO-Link-standaard te halen en deze te vertalen naar de taal van onze klanten.

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...