Cube67 Hygienic Design | Murrelektronik

Cube67 Hygienic Design

Geschikt voor de voedselindustrie

Gemakkelijk te reinigen

De voedingssector stelt bijzonder hoge eisen aan de duurzaamheid en reinigbaarheid van de componenten die in een systeem worden gebruikt. De Cube67 Hygienic Design modules zijn ontworpen om aan al deze eisen te voldoen.

Ze zijn voorzien van een gesloten roestvrijstalen behuizing en V4A (1.4404) schroefdraadbussen. Ze zijn ontworpen om de reiniging te vergemakkelijken. Met een IP69K-classificatie kan een Cube systeem in elke voedingszone worden gebruikt.

Dit biedt een groot potentieel voor kostenbesparingen:

  • Door het gebruik van Cube67 Hygienic Design modules kunnen de bijzonder kostbare roestvrijstalen klemmenkasten die in de levensmiddelensector worden gebruikt, volledig worden uitgefaseerd.

  • Parallelle bedrading van afzonderlijke kabels over roestvrijstalen schermen in de levensmiddelensector is uiterst gecompliceerd. Het Cube systeem maakt een directe procesverbinding met een enkele systeemverbinding mogelijk.

  • Klepaansluitingen kunnen voordelig worden aangesloten via de IO-Link master module.

Eén kabeltechnologie die rechtstreeks op de machine wordt aangesloten

In de voedingsindustrie is point-to-point bedrading bijzonder arbeidsintensief vanwege de hoge eisen die aan de reiniging worden gesteld. Het gebruik van Cube67's one cable technologie is een van de beste en meest effectieve oplossingen voor deze industrie.

Newsletter
Always up to date!
Wij zijn er voor jou!
Je kunt ons op diverse manieren bereiken...