Murrelektronik

U bent hier: Murrelektronik – stay connected / Onderneming / Sociaal Beleid

Sosialt ansvar

Gode relasjoner til våre ansatte

Hoogwaardige producten voor tevreden klanten: dat is een principe voor Murrelektronik.

Deze doelstellingen kunnen alleen worden bereikt met gemotiveerde en betrokken medewerkers. Daarom wordt door Murrelektronik gestreeft naar een nauwe band met haar medewerkers. Dit is ook verankerd in de bedrijfscultuur van Murrelektronik. Deze overtuiging wordt in praktijk gebracht in de verschillende aspecten van het dagelijks leven: bijvoorbeeld door het aanbieden van een corporatieve pensioenregeling of door uitgifte van een huis tijdschrift / bedrijf magazine. Vermeldenswaard zijn ook de bedrijfsfeestjes die vaak zeer worden gewaardeerd door de medewerkers: De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie is al lang uitgegroeid tot een onderdeel van de traditie van het bedrijf.

Murrelektronik is actief in sociale initiatieven, niet alleen binnen het bedrijf, maar ook in de omringende samenleving. Het bedrijf is betrokken bij het vrijwilligerswerk in de leeromgeving. Murrelektronik is altijd al een actieve partner in de programma's voor jongeren, samen met lokale scholen en instituten.

Last but not least Murrelektronik ondersteunt het kind hulpproject Casa do Zezinho in Brazilië en is de belangrijkste sponsor van de handbal team TV Oppenweiler.

Current job offers

You at Murrelektronik

It is fun  and challenging to work at Murrelektronik. Have a look at our current job openings.

meer